Kuvano povrće sa kobasicom

16/05/2017
"Ukusna gozba sa kobasicom - super ideja za zauzete domaćice "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano42
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sipamo ulje u šerpu - 3-4 supene kašike. U njemu ispržimo kobasicu isečenu na kružiće. Isprženu kobasicu vadimo iz masti i u istoj masti pržimo očišćen i sitno iseckan luk, celer, paprike, kupus.

Dinstamo dok ne omekšaju - oko 10 minuta. Nakon toga dodajemo sitno iseckan peršun, izmrvljen bujon i sipamo 3-4 čaše vode. Kuvamo dok sve ne bude gotov.

Za vreme kuvanja, ako je potrebno sipamo još vode i posipamo bosiljkom, biberom i solju po ukusu. Kad je povrće omekšalo, dodajemo prženu kobasicu i skuvan i isceđen pasulj, možemo koristiti iz konzerve. Kuvamo još malo, dok jelo ne ostane sa malo sosa.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija