Čips od tikvica sa sosom od belog luka

18/05/2017
"Imamo novu ljubav i to je ovaj čips od tikvica, koji sa zadovoljstvom jedemo sa ili bez sosa, ali obavezno sa pivom "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 018
  • Pregledi tokom meseca664
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo tikvice i isečemo na polovine, nakon toga pomoću rendeta ili ljuštilice sečemo ih na veoma tanke lente.

Dobijene lente stavimo u posudu sa hladnom vodom i ledom u frižider na 30 minuta.

Čim izvadimo posolimo ih i uvaljamo u prezle i brašno.

Pržimo dok ne dobiju zlatastu boju.

Za sos pomešamo sve sastojke i ostavimo bar sat vremena da se upiju svi ukusi.

Serviramo tikvice uz sos kao dodatak.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija