Pohovani topljeni sir

31/05/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"U stomaku se čuva jedno specijalno mesto za ovaj pohovani topljeni sir, koji vam preporučujemo da poslužite sa slatkom "
Priprema25 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano281
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Topljeni sir stavite 15 minuta u frižider. Za to vreme umutite jaja, izmrvite kornfleks. Izvadite topljeni sir i isecite ga na kolutiće debljine oko pola centimetra.

Umočite sir prvo u hladnu vodu, zatim u brašno, jaja, prezle, jaja i kornfleks, pa stavite da se prže u zagrejano ulje. Gotov pohovani topljeni sir ocedite na papiru.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti