Italijanske ćufte

IlariaIlaria
Šef kuhinje
43611032170
Italijanske ćufte1 / 2
03/06/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
8
"Koliko god vina i rakije pripremili uz ove ćufte, nećete pogrešiti"

Potrebni sastojci

  • mleveno meso - 250 g telećeg
  • peršun - 1 kašika naseckanog
  • luk - 1 mala glavica
  • beli luk - 1 čen pasiranog
  • prezle - 40 g
  • origano - 1 kašičica
  • masline - 40 g sitno naseckanih crnih
  • ulje - za prženje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso sjedniti sa narendanim lukom, belim lukom, prezlama, maslinama, origanom i peršunom.

Po ukusu posoliti i pobiberiti. Oblikovati male ćufte, pa ih pržiti na vrućem ulju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: