Jednostavne pohovane tikvice

20/05/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Raskošne hrskave tikvice, koje obavezno treba servirati sa mlečnim sosom sa belim lukom - samo tako su savršene "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 742
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice oprati i naseći, nakon čega svaku prepoloviti i seći po dužini na parčiće, koji nisu mnogo debeli.

Posoliti ih i, kada puste vodu, iscediti. Svako parče uvaljati u brašno, umućena jaja i ponovo u brašno.

Pržiti na zagrejanom ulju sa obe strane. Za ukus dodati mladi beli luk.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti