Jednostavni đuveči sa paradajzom, sirom i kačkavaljem

20/05/2017
"Da li ste gladni? Zašto ne probate ove aromatične vegetarijanske đuveče, koji se pripremaju za tren oka "
Priprema3 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno38 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 179
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Đuvečara se po dnu maže sa malo maslaca. Stavlja se red iseckanog paradajza, red sira, red kačkavalja.

Posipa se sa malo origana i po želji zaljuti, i nastavi se na isti način, dok se ne potroše sastojci. Odozgo treba da bude kačkavalj, ponovo posut začinima.

Peče se na 250 stepeni oko 25-30 minuta, nakon čega se skida poklopac sa đuvečara i zapeče još 2-3 minuta, dok kačkavalj ne dobije lepu boju.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija