Salata od kuvane šargarepe, krompira, mladog luka i peršuna

21/05/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Kada bi rakija mogla da govori, poručila bi baš ovu salatu "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano45
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir oprati i staviti u šerpu da se kuva. Isto uraditi i sa šargarepama.

Sveži luk i peršun dobro oprati i sitno naseckati.

Skuvane krompire i šargarepe pasirati. U dubokoj posudi postaviti pasirane krompire i šargarepe, pa u smesu dodati i sitno nasekcani peršun i luk.

Dobro sjediniti. Posoliti, dodati ulje i sirće. Dobro promešati i sipati u tanjire. Ova salata se može koristiti i kao garnitura uz jelo.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija