Jaja preko patlidžana

21/05/2017
"Probali smo, zaljubili se, sad je vaš red da uživate u njemu! I nemojte zaboraviti jedan lajk "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano209
  • Pregledi tokom meseca201
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo patlidžan na krugove, posolimo i ostavljamo oko 15 minuta da se ocede. Nakon toga ga properemo, uvaljamo u brašno i pržimo sa obe strane dok ne porumeni.

Posebno pržimo jaja na oko.

Paradajz pire stavljamo u tiganj da vri 5 minuta. Skidamo sa vatre i dodajemo biber. Sos je gotov.

Počinjemo sa serviranjem - u tanjir stavljamo patlidžan, preko svakog kruga po jedno prženo jaje.

Dodajemo paradajz sos i jelo je gotovo.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija