Piletina sa belim lukom Limončelo

24/05/2017
"Nikada nećete zaboraviti ovu piletinu, sa mirisom limuna!"
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano165
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite pileće meso na trakice.

Ugrejte maslinovo ulje i dodajte oljuštene i iseckane čenove belog luka.

Izdinstajte ih dok ne dobiju zlatnu boju. Dodajte komade piletine. Dinstajte uz neprestano mešanje, dok meso ne bude gotovo.

Operite limun i isecite na tanke kriške. Dodajte limun piletini i pržite još 1-2 minuta.

Skinite tiganj sa vatre. Dodajte žalfiju i servirajte.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija