Ražnjići sa viršlama i kačkavaljem

25/05/2017
"Veoma ukusno jelo za celu porodicu. Priprema se za nekoliko minuta, a pojede se čak i brže "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano343
  • Pregledi tokom meseca36
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • viršle - 6 komada
  • lisnato testo - 250 g
  • kačkavalj - 100 g
* merne jedinice

Način pripreme

Ako su vam ražljići mali, viršle se dele na dva dela (po pola viršle na ražljić)

Svaka viršla se naniže na ražljić. Nožem se, svaka viršla seče po dijagonali dok je vrtimo.

Uzimamo testo, sečemo na 6 jednakih delova, pravimo fitilj i uvijamo oko viršle.

Izrendamo kačkavalj i posipamo viršle. Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija