Pohovani patlidžan - Meze uz pivo

30/05/2017
"Sada vam kažemo - toliko je ukusno da nećete imati dovoljno piva "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano172
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžan se očisti i iseče na kriške.

Brašno se pomeša sa prezlom i malo bibera.

Jaja se dobro umute, a za to vreme se ugreva ulje.

Svaka kriška patlidžana se uvalja u brašno, nakon toga u jaje, brašno i ponovo jaje.

Prži se dok ne dobije zlatnu boju.

Ulje treba da bude vrelo, da ne bi bio mastan patlidžan.

Gotovi se ocede na ubrusu.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija