Pohovane pileće džigerice

08/06/2017
"Sočne pohovane pileče džigerice, servirane sa mnogo ukusa "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 172
  • Pregledi tokom meseca48
  • Pregledi tokom desmice22
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 500 g
  • jaja - 2 - 3 komada, ako su mala
  • brašno - 1 šolja
  • so - po ukusu
  • ulje - za prženje
  • kiselo mleko - 1 supena kašika
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Džigerice se dobro operu. U šerpi se ugreva malo vode i džigerice se stavljaju dok ne pobele, 3-4 minuta. Vade se rešetkastom kašikom i ocede, posle se seku na dva dela.

U posudi se umute jaja sa malo soli, bibera, brašna i kiselog mleka, da se dobije gusta kaša. Svaki komad pilećih džigerica se potopi u smesu i prži u vreloj masti.

Vade se na papir da se ocedi višak masti. Serviramo uz svežu salatu od krastavaca. Neka vam je ukusno!slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija