Sendvič za petoro

08/06/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3687
"Čim smo osetili aromu ovog sendviča razumeli smo da uopšte nemamo nameru da ga delimo i sa kim "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 471
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • hleb - 10 kriški hleba za toster (bez kore)
  • šunka - 200 g isečena na tanko
  • kačkavalj - 200 g - isečen na tanko
  • maslac
  • Za preko
  • jaja - 2 komada
  • sir - 50 g, izmrvljen
  • kačkavalj - 100 g, narendan
  • šarena so
* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Namažite dno i zidove terina maslacem. Stavite red kriški i pomoću četke ih namažite mekim maslacem.

Stavite jedan red šunke, jedan red kačkavalja i ponovo namazane kriške. Procedura se ponavlja dok se ne istroše sastojci, završava se hlebom.

Pomešajte jaja, sir, kačkavalj i sipajte smesu odozgo. Stavite terin na dno rerne na 10 minuta na 200 stepeni.

Nakon toga ga premestite na rešerku rerne i pecite dok ne dobije prijatnu preplanulost. Izvadite ga iz terina okrećući na poslužavnik. Okrenite još jednom da donji deo dođe gore i pospite šarenom solju.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti