Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjene Pečurke»Pečurke punjene topljenim sirom i kačkavaljem

Pečurke punjene topljenim sirom i kačkavaljem

Jordanka TasevaJordanka Taseva
Inovator
170411k55
Pečurke punjene topljenim sirom i kačkavaljem
Fotografije: Vanya Velichkova
1 / 5
08/06/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
3
"Nije predjelo, nego prava kulinarska bajka za nezasićene"

Potrebni sastojci

  • pečurke - 400 g, sveže
  • topljeni sir - 150 g
  • kačkavalj - za rendanje
  • maslac
* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo pečurke od korena (i njih možete peći u plehu sa celim pečurkama).

Operemo i osušimo. Poređamo ih u pleh. Stavljamo masalc na svaku pečurkicu.

Ređamo topljeni sir odozgo i rendamo kačkavalj.

Možete dodati začine po ukusu - beli luk u prahu, origano, biber... šta vam duša poželi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: