Svinjetina iz rerne sa lukom i pečurkama

21/06/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Kada pripremate ovaj recept, nabavite dosta piva.. eto, za svaki slučaj!"
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano54
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

File isecite na šnicle. Pažljivo ih izlupajte drvenim čekićem i nemojte udarati jako.

Očistite pečurke i luk, pa ih iseckajte. Posolite ih sa malo soli i bibera.

Poređajte šnicle u tepsiju sa keramičkim dnom. Dodajte luk i pečurke. Sipajte belo vino i poprskajte maslinovim uljem.

Ispecite u zagrejanoj rerni dok ne porumene, ali nemojte ih predugo peći, da ne postanu suve.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija