Povrće sa tikvicama iz rerne

22/06/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"U sezoni tikvica i svežeg povrća je prava šteta da ne probate ovo ukusno i lako jelo!"
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 612
  • Pregledi tokom meseca51
  • Pregledi tokom desmice12
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvicu, krompir, luk i šargarepu ogulite, iseckajte i stavite u odgovarajuću posudu.

Dodajte jaja, brašno, ulje, izmrvljeni sir, sitno iseckan peršun, origano, prstohvat soli i biber.

Viljuškom sve promešajte, isipajte u tepsiju i pecite u rerni na 200 stepeni dok povrće ne omekša.

Kada je gotovo, tepsiju izvadite i posipajte rendanim kačkavaljem. NIje potrebno da se peče odozgo. Od topline jela će se kačkavalj sam otopiti za 3 - 4 minuta.

Poslužite sa peršunom, a može i sosom od belog luka! Ukusno i sa povrćem!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija