Bakin džem od krušaka

28/06/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Probali smo svakojake recepte, ali nijedan od njih ne može da se ukusom približi ovom bakinom džemu od krušaka!"
Priprema30 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno110 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12 769
  • Pregledi tokom meseca2299
  • Pregledi tokom desmice128
  • Komentarisano1 times
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Male i tvrde kruške naseći na polovine. Ukloniti semena i poređati ih u redove u posudi, pa između svakog reda krušaka stavljati red šećera. Ostaviti da tako odstoji 24 sata.

Nakon toga staviti posudu na ringlu. Nakon što počne da vri, dodati karanfilić, narendanu limunovu koru i vanilu.

Za kuvanje treba oko 1 sat - kruške treba da postanu providne. Sipati odmah u tegle i zatvoriti ih.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari (1)

Korisnik#218537
Korisnik#218537
14.08.2018 16:22
Recept ne valja ništa. Kruške moraju da se izrendaju ili samelju.
0
0

Pogledaj sve komentare ili napiši komentar

Top recepti