Bakin džem od krušaka

28/06/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj89611
"Probali smo svakojake recepte, ali nijedan od njih ne može da se ukusom približi ovom bakinom džemu od krušaka!"
Priprema30 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno110 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 709
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Male i tvrde kruške naseći na polovine. Ukloniti semena i poređati ih u redove u posudi, pa između svakog reda krušaka stavljati red šećera. Ostaviti da tako odstoji 24 sata.

Nakon toga staviti posudu na ringlu. Nakon što počne da vri, dodati karanfilić, narendanu limunovu koru i vanilu.

Za kuvanje treba oko 1 sat - kruške treba da postanu providne. Sipati odmah u tegle i zatvoriti ih.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija