Bukovače u rerni

27/06/2017
"Malo soli i u rernu - a posle sveža salata i belo vino - takav je plan za večeras "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano63
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • bukovače - 500 g
  • so
  • maslac - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se operu, očiste i poređaju u podmazanu posudu za pečenje, ne seku se.

Kapne im se još malo maslaca i posole se. Peku se u zagrejanoj rerni na umerenoj temperaturi.

Nakon samo nekoliko minuta imaćate ispečene pečurke, čiji ukus podseća na onaj od krhkog pilećeg mesa.

Gotove pečurke možete da kombinujete sa svežom salatom od lisnatog povrća.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija