Brze piroške za doručak

10/06/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Hvala Radomiri na ovom jednostavnom, ali veoma ukusnom receptu za male i velike "
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano6 239
  • Pregledi tokom meseca35
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sodu sjedniti sa kiselim mlekom, pa nakon toga umesiti čvrsto testo. Testo je lepljivo, ali se piroške mogu oblikovati nauljenim rukama. Ne treba da budu mnogo debele, da bi se lakše pržile.

Napraviti piroške debljine oko 1 cm. Pripremiti sve piroške prethodno, i ostaviti ih na foliji ili nečemu sličnom. U međuvremenu staviti ulje da se zagreje.

Ulje naliti u većoj količini (da prekrije piroške kada ih ubacite). Gotove piroške isplivaju same na površinu, ali možete ih ostaviti da još malo porumene.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti