Torta sa keksom, pavlakom i tečnom čokoladom

09/06/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovInovator86311
"Slatko iskušenje ima dva lica Koje ćete probati?"
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije12
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano266
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • keks - 500 g braon keksa
  • pavlaka - 1 l slatke
  • tečna čokolada - 200 g
  • sveže mleko - za potapanje keksa
  • kokosove mrvice
  • čokoladne mrvice - za ukras
* merne jedinice

Način pripreme

Pavlaku umutiti mikserom dok se ne zgusne, pa u nju dodati tečnu čokoladu i dobro promešati.

U kalup za tortu sa padajućim dnom ređati keks, potpoljen u sveže mleko, a nakon toga ga premazati pavlakom, i tako, dok se ne iskoristi sav keks.

Ukrasiti kokosovim i čokoladnim mrvicama. Tortu ostaviti u frižideru da prenoći i nakon toga servirati.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija