Pržene džigerice sa lukom

16/06/2017
"Pržene džigerice za dušu - konzumirajte tople sa hladnim pivom i u prijatnom društvu "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano257
  • Pregledi tokom meseca56
  • Pregledi tokom desmice13
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 500 g
  • luk - 4 velike glave
  • biber - 1/2 kašičice
  • peršun - 1/2 kašičice
  • so - po ukusu
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

U tiganj stavimo luk, isečen na krupnije kockice. Dodajemo ulje i uključimo ringlu.

Čim se izdinsta, dodajemo očišćene i oprane džigerice, ali ih ne sečemo, nego ostavljamo da budu krupnije.

Sa džigericama dodajemo i biber, peršun i so.

Jelo lepo ispržimo i skidamo sa vatre. Preporučuje se da se konzumiraju dok su vruće, ukusnije su.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija