Arapski sendvič

22/06/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1555
"Čarobno ukusan arapski sendvič, koji izgleda kao da je iz priča Šeherezade "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 241
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i papriku očistite i operite, a zatim nasecite na tanke trakice i propržite na nekoliko minuta u 2 kašike maslinovog ulja. Posolite i dodajte biber.

Operite salatu i paradajz i njih nasecite na tanke trakice (paradajz možete naseći i na tanke kolutove ili kockice) i ostavite po strani.

Priprema sosa: Pasirajte listove nane i peršun sa kiselim mlekom, začinite i posolite.

Nasecite jagnjetinu na tanke trake i upržite je sa kašikom maslinovog ulja na nekoliko minuta.

Arapski hleb ugrejte i rasecite sa jedne strane formirajući džep. U svaku lepinjicu stavite malo luka i paprike, meso i salatu sa paradajzom.

Na kraju dodajte sos od kiselog mleka, nane i peršuna i poslužite dok je toplo.

Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti