Brusketi sa namazom od belog luka

23/06/2017
"Jedinstvena aroma i bogat ukus sa svakim zalogajem brusketa sa sosom od belog luka "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano469
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite hleb na kriške debljine manje od prsta. Pecite ih na roštilju.

Uvijte beli luk u aluminijumsku foliju i stavite da se peče u prethodno ugrejanoj rerni do 200 stepeni oko 40 minuta. Kad bude gotov, razdvoji se na čenove i oljušti. Dodajte maslinovo ulje i izgnječite.

Isecite listove majčine dušice i dodajte u dobijeni pire. Začinite solju i biberom.

Isecite paradajz na kriške i zapecite na roštilju.

Namažite kriške namazom od belog luka i na svaku stavite po jednu krišku paradajza.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija