Pržena sardela na ražnjiću

29/06/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1571
"Super lako, super ukusno – ukusna ideja, koja sigurno zaslužuje ne jedno, nego bar dva piva "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano788
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • sardela - 500 g
  • so - po ukusu
  • ulje - za prženje
  • brašno - 1 šoljica, za uvaljivanje
* merne jedinice

Način pripreme

Ribu operite dobro i ocedite je.

Uzmite tanke drvene štapiće za ražnjiće i na svaki štapić stavite po 7–8 riba.

Uvaljajte ražnjiće u brašno i pržite ih u zagrejanom ulju sa obe strane.

Izvadite ražnjiće u tanjir i skinite ribe sa štapića.

Posolite sa malo soli po ukusu i poslužite – fantastično je uz pivo!slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti