Tortelini sa fileom, pavlakom i parmezanom

01/07/2017
"Ukusno jelo, koje nije za ljude slabog srca ili koji su na dijeti "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano496
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • tortelini - 250 g
  • pavlaka - 200 ml za kuvanje
  • parmezan - 100 g
  • topljeni sir - 100 g
  • file - 150 g, svinjski
  • maslinovo ulje - 1 supena kašika
  • sos
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte torteline prema upuststvu na pakovanju u posoljenoj vodi. U međuvremenu u maslinovom ulju propržite file, prethodno isečen na kockice, na kratko, koliko da upije maslinovo ulje.

Dodajte pavlaku i ostavite sos da se krčka na tihoj vatri oko 10 minuta, dok se ne zgusne. Dodajte topljeni sir, isečen na komade i parmezan.

Mešajte dok se ne dobije krem sos. Osecite skuvane torteline i dodajte ih u sos. Ako je sos mnogo gust, dodajte nekoliko supenih kašika vode, u kojoj ste kuvali torteline. Promešajte i servirajte tople.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija