Domaći krem sir

05/07/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3455
"Na svaku prepečenu krišku možete da namažete ovaj aromatičan domaći krem sir "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano863
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Maslac se istopi. Zajedno sa sitnim sirom i vodom se pasira u krem.

U dobijenu smesu mogu da se dodaju po želji različiti začini i dodaci.

U slučaju da se smesa koristi za kolač ne dodaje se so.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti