Tikvice sa kačkavaljem

06/07/2017
"Tikvica nikad dosta - još jedna varijanta, koja se može jesti i topla, i hladna "
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano4 454
  • Pregledi tokom meseca43
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice izrezati na kolutove i redjati u podmazan pleh.

Preko tivica staviti sloj izrendanog kačkavalja, soli, bibera i origana.

Tako ređati dok ne potrošite tikvice, tako da završite sa kačkavaljem.

Preko kačkavalja poređajte na kolutove isečen paradajz i peći 20 min na 200°C.

Može se služiti toplo i hladno.slični recepti ovde

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija