Tikvice sa kačkavaljem

06/07/2017
"Tikvica nikad dosta - još jedna varijanta, koja se može jesti i topla, i hladna "
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano4 814
  • Pregledi tokom meseca101
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • tikvice - 500 g, cukini
  • kačkavalj - 300 g
  • paradajz - 1 kom.,
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
  • origano - 1/2 kašičice
  • maslinovo ulje - 1 - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice izrezati na kolutove i redjati u podmazan pleh.

Preko tivica staviti sloj izrendanog kačkavalja, soli, bibera i origana.

Tako ređati dok ne potrošite tikvice, tako da završite sa kačkavaljem.

Preko kačkavalja poređajte na kolutove isečen paradajz i peći 20 min na 200°C.

Može se služiti toplo i hladno.slični recepti ovde

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija