Seosko jelo sa patlidžanom

10/07/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1540
"Obavezno kriške mekog seoskog hleba, kojima ćete umakati u ovu đakoniju "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 479
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paprike i patlidžane ispecite, oljuštite i naseckajte na srednje velike komade.

Crni i mladi luk naseckajte na krupno, a tikvice, šargarepu i paradjz narendajte na krupno.

U šerpi upržite crni luk. U njega dodajte šargarepu i upržite je oko 2 minuta.

Nakon toga dodajte tikvice i mladi luk, a nakon 2 minuta paradajz, paprike i plavi patlidžan.

Ostavite jelo da se krčka. Na kraju posolite i servirajte sa sitno naseckanim peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija