Čorba od pilećih želudaca

11/07/2017
"Kada nema škembića, i pileći želudci su dobri. Poverujte nam "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano69
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite i očistite pileće želudce veoma dobro.

Skuvajte ih u posoljenoj vodi u ekspres loncu. Izvadite ih iz bujona i naseckajte ih na sitno.

Bujon ocedite i sipajte ga u šerpu zajedno sa želudcima.

Dolijte sveže mleko u želudce i dodajte soli po ukusu. Kuvajte oko 20 minuta.

U tiganju ugrejte ulje, dodajte brašno, koje upržite do zlatne boje, a zatim dodajte alevu papriku i sve to sipajte u čorbu.

Posebno pripremite beli luk sa sirćetom kao prilog uz supu po želji.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija