Tikvice sa jajima i kačkavaljem u rerni

13/07/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1555
"Ukusno jelo sa letnjim dahom - jedite koliko vam je volja i dajte jedan lajk za dobru ideju "
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 816
  • Pregledi tokom meseca70
  • Pregledi tokom desmice36
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • tikvice - 2 komada, srednje
  • jaja - 3 komada
  • kačkavalj - 300 g
  • crni luk - 1 glavica
  • ulje - 2 kašike
  • kiselo mleko - 1 šolja
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite tikvice na kolutove i stavite ih da se kuvaju na pari. Za to vreme upržite luk do zlatne boje.

Poređajte skuvane tikvice u pleh i odozgo rasporedite luk. Začinite biberom, posolite, a nakon toga prelijte smesom od umućenih jaja i kačkavalja.

Pecite u umereno zagrejanoj rerni oko 30 minuta. Poslužite sa kiselim mlekom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti