Pečena bela riba ispod folije

14/07/2017
"Sa mladim belim lukom i mnogo ljubavi - ovako se priprema najukusnija bela riba "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano129
  • Pregledi tokom meseca37
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu ribu posolite i dodajte biber, a nakon toga je poređajte u pleh, čije ste dno premazali maslinovim uljem.

Na svaku ribu stavite po nekoliko kolutova crnog luka i 2-3 koluta limuna. Pre toga, na leđima riba možete napraviti po nekoliko zareza. U zareze ulijte maslinovo ulje.

Pospite mirođijom i stavite po jedan kolut paradajza. Umotejte folijom i stavite da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni oko 20 minuta.

Nakon toga, skinite foliju i ostavite ribu još malo u rerni, uz prelivanje ribe sokom iz pleha. Pre posluženja, pospite naseckanim mladim belim lukom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija