Pirinač na kineski način

10/08/2017
"Da li volite da jedete u kineskom restoranu? A zašto kod kuće ne biste pripremili ukusan pirinač na kineski način "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 097
  • Pregledi tokom meseca192
  • Pregledi tokom desmice65
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se skuva i iseče na male komade. Pirinač se skuva na prai.

Za to vreme, u duboki tiganj se stavlja ulje da se ugreje i u njega se stavlja pirinač da se prži, nakon toga se dodaje grašak i rendana šargarepa.

Nakon toga se razbije jaja i sipa se odozgo postepeno i meša.

Dobro se prži da se pirinač ne bi zalepio, dodaje se soja sos, malo soli i pileće meso. Dobro se promeša i skida sa vatre.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija