Tompusi sa viršlama

13/08/2017
"Ukusne za jelo tokom celog dana i u svakoj prilici, kad ste gladni "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije12
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano1 714
  • Pregledi tokom meseca28
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting3 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Razvijemo kore za pitu i na jednu koru, od kraćeg dela stavljamo parče viršle, s tim što smo prethodno rasekli jednu viršlu na 4 dela po dužini.

Presavijemo sa duže strane i počinjemo da uvijamo viršlu sa korom.

Tako uradimo sa svim korama.

Gotove tompuse potapamo u umućena jaja i pržimo u ugrejanom ulju, dok ne dobiju zlatnu boju, okrećemo ih i sa druge strane.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti