Bonapeti.rs»Recepti»Pecivo»Rol-viršle»Tompusi sa viršlama

Tompusi sa viršlama

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2284k241
Tompusi sa viršlama
Fotografije: Vanya Georgieva
2 / 4
13/08/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
12
"Ukusne za jelo tokom celog dana i u svakoj prilici, kad ste gladni"

Potrebni sastojci

  • kore za pitu - 1 pakovanje, tanke
  • jaja - 3 komada
  • viršle - 3 - 4 komada
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Razvijemo kore za pitu i na jednu koru, od kraćeg dela stavljamo parče viršle, s tim što smo prethodno rasekli jednu viršlu na 4 dela po dužini.

Presavijemo sa duže strane i počinjemo da uvijamo viršlu sa korom.

Tako uradimo sa svim korama.

Gotove tompuse potapamo u umućena jaja i pržimo u ugrejanom ulju, dok ne dobiju zlatnu boju, okrećemo ih i sa druge strane.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: