Pasterizovani paradajz u teglama

14/08/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovPočetnik1505
"Paradajz, so i peršun! Tri sastojka, koji garantuju da će vaša zimska trpeza imati ukusna jela!"
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano7 745
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom desmice9
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 10 kg
  • so - 1 kašika po tegli
  • peršun - 1 veza
* merne jedinice

Način pripreme

Oprani paradajz sustite u vrelu vodu na minut, nakon toga ga operite hladnom vodom da ga ohladite. Oljuštite koru sa povrća i naseckajte ga na krupne komade.

Komadima paradajza napunite tegle koje ste pripremili i dodajte so i nekoliko listova peršuna.

Zatvorite tegle i pasterizujte ih oko pola sata u vodi. Kada se tegle ohlade, izvadite ih i okrenite poklopcima na dole.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija