Punjene paprike sa sitnim sirom i kačkavaljem

14/08/2017
"Možemo da pojedemo ogromnu količinu ovih paprika, zato što su neodoljive "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano625
  • Pregledi tokom meseca47
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Crvene paprike pečemo na roštilju, oljuštene se ostavljaju da se ocedi sok.

U posudi se pomeša sitan sir, mrvljeni sir, jaje, rendani kačkavalj, iseckan sveži peršun, malo soli, biber i izgnječen čen belog luka. Smesa se promeša da se sastojci dobro pomešaju.

Na svakoj paprici se pravi prorez sa strane, pažljivo se očiste semenke, drška se sačuva i pune se, uz pomoć kašike, smesom od sitnog sira. U tanjir sipamo brašno.

Paprike se uvaljaju u brašno i pržimo u vrelom ulju sa obe strane na umerenoj vatri. Izvadite ih na salvetu da se ocedi višak masti. Servirate sa listićiima peršina i salatom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija