Škampi iz tiganja

18/08/2017
"Iz kuhinje se širi magičan miris morskih plodova, a u frižideru se hladi vino - sigurno se nalazimo u Raju "
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano160
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo škampe i stavljamo u dobro ugrejan tiganj, u kome smo prethodno rastopili maslac.

Posipamo izgnječenim belim lukom ili sitno iseckan, i mešamo oko 10-15 minuta maksimum.

Škampi se pripremaju veoma brzo, nakon sedam minuta ih možete skinuti sa ringle, da dobro upiju beli luk.

Ja ih mešam malo više. Posipaju se iseckanom mirođijom.

Servira se sa čašom Šardonea!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti