Miš-maš sa mlevenim mesom

18/08/2017
"Bogat miš-maš - prava radost za oči i stomak "
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 917
  • Pregledi tokom meseca39
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk, paprike i paradajz na sitno. U tiganj sipajte ulje i prvo dinstajte luk. Kad se zaprži, dodajte paprike. Nakon nekoliko minuta dodajte mleveno meso. Lepo mešajte da se izdrobi da se dobiju mrvice.

Kad promeni boju, dodajte paradajz i ostavite jelo da se krčka na tihoj vatri, dok ne ispari tečnost i ne ostane na masti. Na kraju umutite jaja viljuškom i dodajte ih u tiganj. Promešajte dobro i nakon nekoliko minuta skinite sa vatre. Servirajte sa iseckanim peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija