Svinjetina sa pečurkama i krompirom u đuvečari

24/08/2017
"Svi će želeti da probaju vašu svinjetinu sa pečurkama i krompirom u đuvečari, a vi im recite gde mogu naći recept "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano446
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na komade srednje veličine, praziluk isecite na kockice ili sitnije i u dubokom tiganju ih izdisntajte. Isecite krompir na kockice, a pečurke prepolovite ako su velike.

Na dno đuvečare sipajte izdinstano meso sa prazilukom (i da dodam da treba biti više ulja i maslinovog ulja, zato što krompir nije ukusan, ako nema masti).

Ako vam se čini da ima malo masti, dodajte još malo. Preko mesa sipajte krompir i pečurke, prelijte čašom vode i sokom od paradajza.

Posipte čubrom i biberom stavite đuvečaru u umerenu rernu da se peče, kad sos ispari i odozgo se zapeče, znači da je gotovo.

Možete dodati mnogo drugih začina, koji vam se dopadaju.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti