Oljušteni paradajz u teglama

28/08/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj2200
"Zima sa njima postaje sjajna supa od paradajza "
Priprema70 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno90 min.
Porcije12
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 071
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i oljuštimo paradajz, dobro očistimo od drške.

Isečemo ih na krupne parčiće i stavljamo u veliku posudu. Dodajemo so po ukusu i malo šećera, ako su kiseli.

Peršun isečemo na sitno i dodajemo ga, mešamo ih dobro i punimo u tegle.

Kuvamo ih oko 20 minuta nakon što provre. Idelana salata za zimu sa isečenim lukom i uljem.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija