Teleći šol sa graškom i krompirom

07/09/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicPočetnik1435
"Sočna teletina za početnike - to je recept za vas "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano89
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo luk i beli luk na sitno. Meso isečemo na srednje velike kocke. Krompir (oljušten) takođe isečemo na krupno.

Pasiramo paradajz, ako koristimo svež.

Propržimo meso u ulju. Nakon što pusti tečnost prodinstamo pod poklopcem dok ne bude polu gotovo.

Dodajemo luk i beli luk i propržimo. Stavljamo krompir, dodajemo malo vode ili bujona i ponovo dinstamo.

Nakon što su i oni 95% gotovi, dodajemo grašak i paradajz pire. Dodajemo začine.

Ostavljamo ponovo pod poklopcem sve da se krčka na slabijoj vatri dok skoro sva tečnost ne ispari i dok sve namirnice ne budu gotove.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija