Zečetina sa pečurkama, šargarepom, arpadžikom i pirinčem u rerni

07/09/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3114
"Zečetina na seoski način - sa šargarepom, pečurkama i arpadžikom - zato je toliko neodoljivo ukusno "
Priprema15 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno105 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano98
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na porcije, posolite i dobro utrljajte alevom paprikom i uljem.

Isecite šargarepe na krugove i oljuštite arpadžik. U posudu sipajte ulje, poređajte meso i oko njega dodajte šargarepe, pečurke i arpadžik.

Pospite biberom i sa malo soli, dolijte oko tri šolje vode.

Pokrijte posudu za pečenje aluminijumskom folijom i stavite da se peče na 180 stepeni, nakon sat vremena izvadite posudu i dodajte oprani pirinač, vratite u rernu bez folije da se meso malo zapeče i da pirinač upije bujon.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija