Parčići mesa u sosu

23/09/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicPočetnik1821
"Ako su vam dosadile obične pečene šnicle, vidite kako možete da ih potopite u ovaj jedinstveni sos "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 979
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • šnicle - 3 komada
  • luk - 1 glavica
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • so - po ukusu
  • brašno - 1 kašika
  • bujon - 2 kašike, po izboru
  • ulje - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo i istucamo meso i sečemo na parčiće koje uvaljamo u brašno i pržimo u vreloj masnoći dok ne postanu svetlo braon.

Izvadimo ih i u istoj masnoći propržimo sitno iseckan luk, dodajemo alevu papriku, a nakon 1 minuta sipamo bujon i so po ukusu.

Ovom smesom prelivamo poređane u tanjir parčiće mesa.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija