Pečena pastrmka sa krompirom

23/09/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj155523
"Pečena pastrmka sa hrskavim krompirom i aromatičnim začinima"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 799
  • Pregledi tokom meseca152
  • Pregledi tokom desmice27
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • pastrmka - 3 komada, očišćena (po oko 300 g svaka)
  • krompir - 1 kg
  • selen - 1/2 veze, svež
  • maslinovo ulje
  • biber
  • so
  • aleva paprika - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Oguljen krompir isecite na kockice, stavite ga u vatrostalnu posudu i začinite.

Prethodno očistite pastrmke i unutra i spolja posipajte so i biber. Ribu napunite krupno isečenim listovima selena.

Ribu rasporedite preko krompira i prelijte maslinovim uljem. Preko posipajte selen i stavite u zagrejanu rernu da se peče na 200 stepeni dok ne porumeni.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija