Mainirana šnicla od filea

30/09/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj140623
"Obećali smo najbolju šniclu i upravo ćete to i dobiti "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano59
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 1 komad (oko 225 g i debljina 2.5 cm)
  • paradajz pire - 2 kašike
  • beli luk - 2 velika čena
  • balzamiko sirće - 2 kašike
  • biber - 1 kašičica
  • morska so - 1 kašika
  • majoran - 1 kašika
  • majčina dušica - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Šniclu stavite u tepsiju. Pomešajte ostale sastojke i dobijenom smesom premažite šniclu sa obe strane.

Neka se marinira 30 minuta na sobnoj temperaturi. Izvadite meso iz marinade i stavite na roštilj.

Zagrejte roštilj na umerenu vatru. Pecite šniclu po 4 minuta sa obe strane i tako okrećite dok šnicla ne bude gotova.

Isecite na tanke tračice i poslužite sa garnirungom po želji.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija