Čizkejk sa domaćim slatkom od jagoda

02/10/2017
"Sve je veoma ukusno, kad je pipremljeno sa mnogo ljubavi i ... domaćim slatkom od jagoda "
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano174
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sameljemo ili izmrvimo fino keks. Ja sam koristila keks za čizkejk. Pomešamo ga sa rastopljenim maslacem na sobnoj temperaturi da se dobiju mrvice od maslaca. Stavljamo na dno malog kalupa za torte, sa ivicama, pritiskamo.

U posudi umutimo krem sir, šećer u prahu. Mešajući dodajemo vanilu i kiselu pavlaku. Pripremamo želatin prema uputstvu na pakovanju. Dodajemo ga u smesu.

Smesu delimo na dva dela. U jedan stavljamo deo slatkog da se oboji i rasproedimo preko kore od keksa.

Drugi deo - beli stavljamo preko obojenog. Stavljamo u frižider na 4 sata da se stegne.

I na kraju kad se stegne, mažemo drugim delom slatkog.
slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti