Hrskavi pohovani kačkavalj sa prilogom

03/10/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovPočetnik1505
"Hrskavi pohovani kačkavalj za samo 15 minuta - da li ste spremni da se uhvatite u koštac sa ovim kulinarskim izazovom "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 403
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom desmice16
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite kačkavalj na jednake pravougaonike. Jaja umutite.

Počnite sa pohovanjem. Prvo potopite komad kačkavalja u jaja, nakon toga u brašno i ostavite na stranu.

Kada su gotovi svi komadi, pre nego što ih stavite da se prže, ponovo ih potopite u jaja i zatim u prezle, kako bi korica bila fina i hrskava.

Pržite kačkavalj u vrelom ulju do zlatne boje.

Poslužite uz prilog od zelene salate i rotkvica, koje ste prelili sokom od limuna i sa malo ulja.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija