Albanski đuveči sa pilećim džigericama-fergase

10/10/2017
"Više nego apetitno! Obavezno probajte ovaj recept"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano232
  • Pregledi tokom meseca44
  • Pregledi tokom desmice7
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju propržie na trenutak beli luk, nakon toga dodaje iseckan luk.

Kad se luk zaprži, dodajte paprike, isečene na tračice.

Nakon toga i pileće džigerice iseče dva dela.

Kad budu gotove sipajte isečen i blanširan paradajz.

Dodajete i sitan sir, dobro promešate i dodate oko 1/2 šolje vode. Smesu pržite oko 2-3 minuta.

Smesu rasporedite u 3 ili 4 đuvečare, na dno svake stavite po jedan lovorov list.

Odozgo polivate maslinovim uljem po ukusu i stavite đuvečare bez poklopca u rernu da se peku 15 minuta.

Servirate ih tople.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija