Svinjetina sa svežim kupusom i paradajzom

12/10/2017
"Jedna domaća gozba, koja ima izuzetnu aromu "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano50
  • Pregledi tokom meseca50
  • Pregledi tokom desmice13
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • sveži kupus - 1 komad (srednja glavica)
  • paradajz - 5 komada
  • svinjsko meso - 600 g
  • peršun - 5 struka
  • aleva paprika - 1 kašičica, slatka
  • biber - prstohvat
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite svinjsko meso na kockice i upržite ga dok ne porumeni.

Nasecite kupus, a paradajz oljuštite i nasecite na male kockice.

Sipajte kupus u meso i malo posolite. Promešajte i pržite oko 5 minuta.

Dodajte slatku alevu papriku i paradajz, a ako nemate paradajz, možete staviti paradajz pire.

Ostavite da se krčka na tihoj vatri, dok se meso i kupus ne skuvaju. Naseckajte peršun i pospite jelo malo pre nego što bude gotovo, a možete ga ukrasiti i prilikom služenja.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija